Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Restauracja Ed Red w Hali Mirowskiej

 

Czas czytania: ~1 min


Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.

 

ed red restauracja

Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.

ed red restauracja

Przestrzeń restauracyjna zajmuje około 700 m2. Tworzy ją ogromna sala, granicząca z jednej strony z otwartą kuchnią a z drugiej z dwoma VIP-roomami. Sala została podzielona na strefy poprzez zastosowanie róznego rodzaju stolików i siedzisk. Klienci mogą zająć miejsca zarówno na wygodnych, tapicerowanych sofach, jak i przy stolikach z krzesłami oraz przy długim barze.

 

Zobacz Ed Red w Hali Mirowskiej


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design, Architektura Wnętrz

Dom na Kaszubach
Dom na Kaszubach

Dom na Kaszubach zaprojektował Grzegorz Layer, uwzględniając w projekcie szereg uwarunkowań. Dom mia ...

Webinarium: Elastolith – najlżejsze systemy klinkierowe 23.01.2018
Webinarium: Elastolith – najlżejsze systemy klinkierowe 23.01.2018

Zapraszamy 23 stycznia 2018 na bezpłatne szkolenie dla architektów, którego tematem będzie: „Haaksbe ...

Centrum Edukacji Przedszkolnej w Poznaniu – nowoczesność dla dzieci
Centrum Edukacji Przedszkolnej w Poznaniu – nowoczesność dla dzieci

Centrum Edukacji Przedszkolnej – taką nazwę otrzymał projekt, który realizowany będzie w poznańskiej ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera