Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Restauracja Ed Red w Hali Mirowskiej

 

Czas czytania: ~1 min


Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.

 

ed red restauracja

Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.

ed red restauracja

Przestrzeń restauracyjna zajmuje około 700 m2. Tworzy ją ogromna sala, granicząca z jednej strony z otwartą kuchnią a z drugiej z dwoma VIP-roomami. Sala została podzielona na strefy poprzez zastosowanie róznego rodzaju stolików i siedzisk. Klienci mogą zająć miejsca zarówno na wygodnych, tapicerowanych sofach, jak i przy stolikach z krzesłami oraz przy długim barze.

 

Zobacz Ed Red w Hali Mirowskiej


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design, Architektura Wnętrz

Niezwykły projekt wśród biurowców
Niezwykły projekt wśród biurowców

Kilka tygodni temu została podpisana umowa na realizację projektu architektonicznego amfiteatru, któ ...

Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben
Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben

W odpowiedzi na rosnące oczekiwania architektów i inwestorów, którzy poszukują do swoich projektów u ...

Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego
Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego

Znana polska pracownia Kuryłowicz&Associates znalazła się w finale międzynarodowego, prestiżowego ko ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera