Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Remont holu siedziby Banku Pekao S.A.

 

Czas czytania: ~1 min


bank pekao

Przebudowany niedawno hol wejściowy głównej siedziby Banku Pekao S.A. to przykład na to, jak stosunkowo niewielkim kosztem odświeżyć biurowe wnętrze. Nową aranżację zlecono firmie Tétris, której zadaniem było zaprojektowanie i przebudowa wnętrza w modelu Design & Build.

bank pekao

Inwestor zadecydował, aby ubrać recepcję w nowe szaty, bez ingerowania w oryginalne wykończenie tej przestrzeni. Dobra koordynacja i szybkość prac stały się konieczne ze względu na nadal działajace biuro. Remont trwał cztery tygodnie, w tym w weekendy.

 

Zobacz Lifting wnętrza w Banku Pekao S.A.


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design

Nagroda Architektoniczna Prezydenta m.st. Warszawy – nominacje
Nagroda Architektoniczna Prezydenta m.st. Warszawy – nominacje

Nagroda Architektoniczna Prezydenta m.st. Warszawy ma na celu – jak piszą jej pomysłodawcy i organiz ...

Nagroda Roku SARP – oto laureaci
Nagroda Roku SARP – oto laureaci

Nagroda Roku SARP – to laur prestiżowy i ceniony, przyznawany obiektom, które jury uznało za najleps ...

Dom z dwoma salonami
Dom z dwoma salonami

Dom z dwoma salonami – to dzieło pracowni dd Architekci. Autorzy projektu otrzymali niełatwe zadani ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera