Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Projekt Konstruktorska

 

Czas czytania: ~1 min


mieszkanie

Pracownia KODO w swojej nowej warszawskiej realizacji postawiła na mocny kolor. Zestawiła go z naturalnym odcieniem drewna, podkreślając całość delikatnym wzorem jego faktury.

 

mieszkanie

Centralną częścią wnętrza stała się zabudowa, kryjąca w sobie małą łazienkę i jednocześnie spełniająca dodatkowe funkcje w części salonowej i kuchennej. Pokryta żywym kolorem i ozdobiona sztukaterią kryje w sobie ściankę kuchenną, delikatne odgradzając przytulne pomieszczenie kuchenne od salonu. 

 

Zobacz Światło i mocny kolor


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design

Silhouette Lens Lab – minimalistyczna siedziba
Silhouette Lens Lab – minimalistyczna siedziba

Na terenie głównej siedziby firmy optycznej Silhouette w mieście Linz pracownia X Architekten zaproj ...

Wrota Bitwy Warszawskiej zaprojektuje Czesław Bielecki
Wrota Bitwy Warszawskiej zaprojektuje Czesław Bielecki

Wrota Bitwy Warszawskiej – to „obiekt memorialny”, pomnik mający formę założenia architektoniczno – ...

Marble House – dom z marmuru
Marble House – dom z marmuru

Marble House – to dom jednorodzinny, zaprojektowany przez pracownię Openbox Architects w Bangkoku. B ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera