Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacja stołu na Halloween

 

Czas czytania: ~1 min


Dynia to główny symbol Halloween, Nie oznacza to jednak że dekoracja naszego stołu musi być zdominowana przez kolor pomarańczowy. Jak zatem stworzyć elegancką i zaskakującą aranżację w stylu glamour?

 

wTSCiMl1meiJjyF8ZXuk2tSipkWxLUzA1VC5XztnIrIKqE4YA51BbgUHu0jg_fyrklovern-serwis-victoria-halloween-2jpg.jpg

Dynia to główny symbol Halloween, Nie oznacza to jednak że  dekoracja naszego stołu musi być zdominowana przez kolor pomarańczowy. Jak zatem stworzyć elegancką i zaskakującą aranżację w stylu glamour?

B0QXZen0mKIfaPdbBt8TIJGpzcwLjmNha1t52tYoNxFCWsEs6oiuzzwgU3C3_fyrklovern-serwis-victoria-halloween-4jpg.jpg
NtQMfygeqk2QIxUE1b43Sk4DuA3U1vgy9egLbJAhkI7OISZrWjk1Dd1euMpm_fyrklovern-serwis-victoria-halloween-7jpg.jpg

Podstawą jest piękna zastawa, na przykład z białej porcelany. Warto skontrastować ją z ciemnym i ciężkim obrusem. Podczas tej nocy, dominującym elementem na stole powinny być dynie. Najlepiej w różnych kształtach i rozmiarach. Aby pasowały do eleganckiej aranżacji, pomalujmy je. Złote, srebrne, czarne i perłowo-różowe będą idealnie współgrać z serwisem zdobionym złotem. Połóżmy dynie na stole, głębokich talerzach, a nawet w pucharkach. Duże dynie, możemy również wydrążyć i użyć zamiast wazonu.

 

Zobacz aranżację stołu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Architektura Wnętrz, Wnętrza

Dom jak kostka
Dom jak kostka

Dom projektu biura Ktura Architekci ma 150 m2 powierzchni i bardzo kompaktową formę. Prosta, wręcz m ...

Forrest House – dom w parku
Forrest House – dom w parku

Forrest House – to projekt biura Jabraarchitects. Na formę budynku wpływ miało jego otoczenie – zaby ...

Płocka Galeria Sztuki z nową siedzibą
Płocka Galeria Sztuki z nową siedzibą

Płocka Galeria Sztuki ma znaleźć swoją siedzibę przy ulicy Sienkiewicza 51. Do tej pory placówka dzi ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera