Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Stylowe wnętrze M15

 

Czas czytania: ~1 min


Restauracja M15, którego projekt przygotowało Studio TURBO, zlokalizowana jest przy łazienkach północnych Sopotu. Drewniany pawilon znajduje się w ustronnym miejscu tuż przy plaży, w bezpośrednim kontakcie z zieloną otuliną drzew i wydmowych roślin.

 

UB1cbxxI0H86oy4RIcilOOFLQ1aKCmCsSBHQOij54efQHAeUcq3ZfaDZDF8D_studioturbo-m5-int-09-540x360jpg.jpg

Restauracja M15, którego projekt przygotowało Studio TURBO, zlokalizowana jest przy łazienkach północnych Sopotu. Drewniany pawilon znajduje się w ustronnym miejscu tuż przy plaży, w bezpośrednim kontakcie z zieloną otuliną drzew i wydmowych roślin.

 

HN7vvRGDh9Ba32eXeqUakXtHdTMIEdiYg2jgQihboIUFW0ES0rrCSSgsWtmB_studioturbo-m5-int-02-540x360jpg.jpg

Jednym z głównych elementów definiujących przestrzeń jest bar. Obudowa została zaprojektowana z drewnianych, dwubarwnych szczebli w kolorach jasnego pudru i głębokiego granatu. Kolejne elementy wnętrza podporządkowane są rytmowi dwóch odcieni a przełamują je elementy mosiężne nadające restauracji charakteru. Krzesła, tkaniny, ściany konsekwentnie dobrano w odpowiedniej barwie.

 

Zobacz restaurację M15


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Wnętrza Publiczne, Design

Dom jednorodzinny JRV2 z drewna i betonu ze studia de.materia
Dom jednorodzinny JRV2 z drewna i betonu ze studia de.materia

Projekt architektoniczny tego domu jednorodzinnego zdeterminowało jego położenie: na stoku skarpy, n ...

Budynek jako pomnik
Budynek jako pomnik

Budynek – pomnik, miejsce pamięci połączone z dziełem architektonicznym – to pomysł, który nie jest ...

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera