Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Bursztynowa przestrzeń rekreacyjno-wypoczynkowa

 

Czas czytania: ~1 min


Kameralne osiedle Bursztynowa jest częścią gdańskiego Jelitkowa. Dzięki nadmorskim klimatom sprzyja aktywnemu stylowi życia. Przestrzeń wspólna została zaprojektowana przez pracownię PB Studio wspólnie z Maciejem Ryniewiczem. Wnętrza łączą w sobie wyszukaną elegancję z duchem rekreacji i relaksu.

 

GkhO99Zs8AUwiZAnUlt9H28V4kd8S4aSXej5qSl9h6xgBJgEyBhXWmGcY8f5_dsc06480-242jpg.jpg

Zakres prac obejmował hole wejściowe i klatki schodowe czterech budynków mieszkalnych oraz przestrzeń rekreacyjno-wypoczynkową składającą się z sali klubowej, przestrzeni spa oraz części fitness wraz z zespołem szatni.

qShLWOXZv3GWX1XQZUaHTfjNlUvYtyeGMB5uhGTISDTtZlWvD1SbDgWRT0LD_dsc06338-24jpg.jpg

Głównym założeniem projektu było stworzenie przestrzeni nawiązującej do architektury budynków, spójnej w wymiarze wnętrze-zewnętrze.

 

Zobacz przestrzeń wspólną


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Wnętrza Publiczne, Wnętrza

Dom podwójny – recepta na chaos
Dom podwójny – recepta na chaos

Dom podwójny – to nowy projekt biura Kluj Architekci. Nie jest to jednak zwykły dom, obmyślony na zl ...

Drewniana szkoła po norwesku
Drewniana szkoła po norwesku

Drewniana szkoła powstała w mieście Larvkik w Norwegii na zlecenie lokalnych władz samorządowych. Gm ...

Schronienie przed zimnem od Utopia Arkitekter
Schronienie przed zimnem od Utopia Arkitekter

Schronienie – to po islandzku „skýli” - i taką właśnie nazwę nosi projekt, stworzony przez szwedzką ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera