Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacja biura Savills w Q22

 

Czas czytania: ~1 min


Architekci z pracowni Workplace zaprojektowali aranżację biura Savills. Jest to firma doradcza działająca na rynku nieruchomości komercyjnych, w 2017 r., która przeniosła swoją warszawską siedzibę do nowego biura w budynku Q22.

 

81gBei1qZzg46M4wBEBDkAxOOusIaNFZAD3RhXYnDQbhknDcj8cuHMiHoO1O_aamaaqdgaagaaqaaaaaaaaxoaaaajgzjmmjmmmy4ltnmnzgtngjlmy05ndq2lwvlyjlimdfhodbjngjpg.jpg

Wzorem głównej siedziby Savills w Londynie, biuro polskiego oddziału zostało podzielone na strefę klienta oraz strefę dla pracowników. Część dostępna dla gości i klientów składa się z pięciu sal konferencyjnych z widokiem na panoramę Warszawy.

jkWPoaZi8ylucRGh1PVTvHkNrR3lSgkdqqgbedgKCgVtBKlNAdncn5YVFWFe_aamaaqdgaagaaqaaaaaaaa8qaaaajdq0nmm0nzcylwixzmitndawoc04ntmltezyjkxnde4nmuzajpg.jpg

Dzięki współpracy firmy z galeriami sztuki ściany wzdłuż głównego korytarza zdobią dzieła polskich artystów.

 

Jednym z najciekawszych punktów całego projektu jest recepcja. Tuż obok niej ulokowany został black room, czyli niewielka sala w stylu pokoju cygar – cała rozwiązana monochromatycznie, w odcieniach grafitu i czerni, tworzy swoisty “gentelmen’s corner”.

 

Zobacz aranżację biura Savills


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Biura

Ażurowy szpital
Ażurowy szpital

Na gmach szpitala, który powstać ma w mieście Tambacounda w południowej części Senegalu rozpisany by ...

Archiwum Państwowe w Białymstoku otwarte
Archiwum Państwowe w Białymstoku otwarte

Archiwum Państwowe w Białymstoku otworzy swoje podwoje już 20 czerwca 2018 roku. Nowoczesna placówka ...

Przedszkole w Lądku-Zdroju
Przedszkole w Lądku-Zdroju

Przedszkole w Lądku-Zdroju powstało dla 180 dzieci. Miało pomieścić – poza salami dla kilkulatków – ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera