Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przyjazne biuro Codewise

 

Czas czytania: ~1 min


Jak zaprojektować biuro, by przyciągnąć młodych, radosnych i jednocześnie mocno zaangażowani w pracę oraz rozwój firmy pracowników? Architekci z pracowni Make It Yours znają odpowiedź na to pytanie. Takie właśnie wnętrze powstało dla firmy informatycznej Codewise z Krakowa.

 

wDsHSV4RFf2Gr9lt5Cmk6bCvn9FXi75cHn4BvvM7fM3KEOSeUgDXY9v9gBUH_piotr-mastalerz-72codewise-06jpg.jpg

Na powierzchni 2 tys. m2 architekci stworzyli miejsce pracy dla ok. 150 osób, w systemie biura open space, podzielonego ażurowymi meblami z roślinnością. Takie rozwiązanie daje komfort pracy z zachowaniem otwartości przestrzeni.

F45Z1aaIqvbpiVonw2sjxiIEymAZDS4cxZjVPTUY0BX0sVF54NmX4rF6OiTe_piotr-mastalerz-72codewise-9jpg.jpg
heFwaNLXxrOHRE8u2OMErOA1gnaIymFQR1KwguJx97cB0WzD06fBcAPw004K_piotr-mastalerz-72codewise-20jpg.jpg

Biuro Codewise – miejsce, które inspiruje!

Dziewięć sal konferencyjnych z artystycznie malowanymi ścianami i zaprojektowanymi przez grafików tapetami, z motywami charakterystycznymi dla Krakowa, z lekką nutą industrializmu, różni się pomiędzy sobą zarówno w zakresie wystroju, mebli jak i oświetlenia.

 

Zobacz wnętrze biura Codewise


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Biura, Wnętrza Publiczne

Znamy zwycięzców Konkursu Koło 2018
Znamy zwycięzców Konkursu Koło 2018

Konkurs Koło w tym roku obchodził swój jubileusz – odbyła się jego 20. edycja. Jego celem od początk ...

Face2Face Business Campus
Face2Face Business Campus

Face2Face Business Campus swoją nazwę zawdzięcza wzajemnemu ustawieniu dwóch budynków, z których zło ...

Ażurowy szpital
Ażurowy szpital

Na gmach szpitala, który powstać ma w mieście Tambacounda w południowej części Senegalu rozpisany by ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera