Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Zielona przestrzeń między budynkami

 

Czas czytania: ~1 min


Architekci z pracowni APPO architektura krajobrazu zaprojektowali otwartą przestrzeń przy nowoczesnym kompleksie trzech budynków biurowych znajdujących się w Gdyni.

 

jAyfcSC87vcr8r9KWlfJ4lrfdpCswiOZxBrZXwmCOBsAA2JParTA58TtFu1V_5a5f15e0861d4-5a5e064e0120d-dsc-0496jpg.jpg

Przestrzeń  charakteryzuje się oryginalnymi elementami małej architektury i strefą do wypoczynku z polem do gry w boules. 

QQpXzakp5mU4CEY83Q8owoAgdbu7MkU6axi4nwWpreZ41fPuTdpugdBZ4Rtt_5a5f16675c53b-5a5e0720052e1-dsc-0676jpg.jpg

Kompozycja oparta na nieregularnych, trapezowych kształtach, znajduje odzwierciedlenie w ażurowych panelach na elewacji budynków. 

 

Zobacz przestrzeń publiczną


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Przestrzeń Publiczna

Znamy zwycięzców Konkursu Koło 2018
Znamy zwycięzców Konkursu Koło 2018

Konkurs Koło w tym roku obchodził swój jubileusz – odbyła się jego 20. edycja. Jego celem od początk ...

Face2Face Business Campus
Face2Face Business Campus

Face2Face Business Campus swoją nazwę zawdzięcza wzajemnemu ustawieniu dwóch budynków, z których zło ...

Ażurowy szpital
Ażurowy szpital

Na gmach szpitala, który powstać ma w mieście Tambacounda w południowej części Senegalu rozpisany by ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera