Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przyjazna przestrzeń biurowa XL Catlin

 

Czas czytania: ~1 min


Pracownia The Design Group zaprojektowała wnętrza dynamicznie rozwijającej się firmy XL Catlin. Przestronne biura w budynku Pegaz, przy ul. Kazimierza Wielkiego we Wrocławiu stworzone są dla pracowników nowej generacji.

 

Xs0IKSRH43Yn4nRPgW7nDULETupmq43wH9l4junFpw3jWYjcbE5Ehh5s4gVf_5a7992ce47b79-xl-catlin-int-025jpg.jpg

5060m² powierzchni biurowej obejmującej dwa piętra, dogodne położenie w centrum Wrocławia, ekologiczne rozwiązania, nowoczesny, funkcjonalny wystrój i wspólne przestrzenie do relaksu oraz spotkań – to wszystko według inwestora sprawia, że nowe biuro XL Catlin spełnia oczekiwania nowej generacji pracowników.

ppt1Jd4TRbpLV8p1pkgFzH4xXdnh8qQs5CKbtee5XRZOSqNYDFlOHmBU5yIu_5a7995529bd2a-xl-catlin-int-096jpg.jpg

Założeniem projektu było stworzenie nowoczesnej przestrzeni przyjaznej pracownikom. Kolorystyka oparta jest na mocnych kontrastach bieli i czerni wzbogaconej o fornir orzechowy, który nadaje wnętrzu elegancji.

 

Zobacz biuro we Wrocławiu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Biura

Finale Apartments – nowa część osiedla Eco-Park
Finale Apartments – nowa część osiedla Eco-Park

Finale Apartments – to nowa część osiedla Eco-Park, które jest jednym z bardziej znanych nowych osie ...

Widok Tower – wieża obok Rotundy
Widok Tower – wieża obok Rotundy

Widok Tower – tam się nazywać wysoki na 95 metrów gmach, który powstanie obok (też nowej) Rotundy, w ...

Christian de Portzamparc zdobywcą Praemium Imperiale Award
Christian de Portzamparc zdobywcą Praemium Imperiale Award

Praemium Imperiale Award przyznawane jest od 30 lat. W tym roku w gronie laureatów znalazł się franc ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera