Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Falujące wnętrze biura

 

Czas czytania: ~1 min


W centrum kultury QSW w Szanghaju na powierzchni 170 metrów kwadratowych powstało wyjątkowe wnętrze biurowe zaprojektowane przez Usual Studio.

 

kNvvEnfoI2rivEZPKEw0cHKyhspWYPGoSXklc7JFFx9pXnPH2x7mUK1fNibX_5b165da6a2853-img-1-1524130600-aa978c0d8f2ddc8a67d3e98ab4edffa3jpg.jpg

Klient chciał stworzyć niskobudżetową przestrzeń roboczą, a jednocześnie innowacyjną i atrakcyjną. W tym biurze małe zespoły robocze oraz startupy mogą współpracować i dzielić się zasobami.

5LbHcj8awXViVnmOSP1mP57P0rMUqIkY8mEhh2U7Xh5at1HZoDAVfh1crMfW_5b165e7c71a59-img-5-1524130600-0d38b9b396732accd8ef4eee73a912d4jpg.jpg

Plan kondygnacji o okrągłych kształtach, otwartej przestrzeni i wydzielonych strefach funkcjonalnych sprawia, że korzystanie z pomieszczenia jest bardziej wydajne.

 

Zobacz aranżację biura


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Biura, Wnętrza Publiczne

Znamy zwycięzców Konkursu Koło 2018
Znamy zwycięzców Konkursu Koło 2018

Konkurs Koło w tym roku obchodził swój jubileusz – odbyła się jego 20. edycja. Jego celem od początk ...

Face2Face Business Campus
Face2Face Business Campus

Face2Face Business Campus swoją nazwę zawdzięcza wzajemnemu ustawieniu dwóch budynków, z których zło ...

Ażurowy szpital
Ażurowy szpital

Na gmach szpitala, który powstać ma w mieście Tambacounda w południowej części Senegalu rozpisany by ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera