Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nabrzeże parku od VEGA landskab

 

Czas czytania: ~1 min


Połączone siły pracowni VEGA landskab oraz rzeźbiarki Karin Lorentzen dały owoc w postaci nowego nabrzeża parku w Danii. Celem projektu była modernizacja plaży, aby pomieściła więcej odwiedzających oraz żeby park z nabrzeżem nie degradowały się wzajemnie.

 

Nabrzeże parku
Nabrzeże parku

Jak wygląda nabrzeże parku w Danii?

Bariera w formie pięknej rzeźby przedziela tereny zielone od piaszczystej plaży.  Betonowa krawędź, tworzy wyraźną granicę, ale powstała konstrukcja pięknie uzupełnia obie przestrzenie. Jest również doskonałym miejscem na wypoczynek oraz miejscem do zabaw dla dzieci.

 

Zobacz, jak wygląda nabrzeże parku w Danii od pracowni VEGA landskab. Więcej informacji znajdziesz w naszym serwisie sztuka-krajobrazu.pl.

 

Zobacz nabrzeże parku w Danii


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Przestrzeń Publiczna

.BIG – zielony biurowiec
.BIG – zielony biurowiec

.BIG – to nazwa nowego obiektu biurowego, który powstał w Krakowie przy ulicy Kapelanka, która w ost ...

Naked House – projekt domu pracowni MAZM
Naked House – projekt domu pracowni MAZM

Naked House – projekt domu jednorodzinnego pracowni MAZM powstał dla rodziny z dziećmi. Wydawać by s ...

Unikato – lekarstwo dla miasta
Unikato – lekarstwo dla miasta

Unikato – to realizacja architektoniczna wyjątkowa z wielu powodów. Budżet tej inwestycji był ekstre ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera