Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przyjazny parking

 

Czas czytania: ~1 min


PARK[E]ING powstał według projektu Stradivarie Associated Architects.

 

M2TLt4nDaIv1iUytprR2Xf3Fc42J9fAMLsU2eyy0EVfyjT1lWdVwSWVKjt10_sposob-na-zmiany1.JPG

Przy jednej z najbardziej zatłoczonych ulic w Wenecji Via Fausta powstał przyjazny parking PARK[E]ING. Autorem projektu jest biuro Stradivarie Associated Architects.

ZPemsP3eQKN8tegoLUGfLInKK9VsrBcvzEKsNNlfuoMj1Ee1sYXDIs8BnjR8_sposob-na-zmiany2.JPG

Jest to miejsce, które ze względu na swoją wielkość i lokalizację jest odizolowane od otaczającego krajobrazu. W projekcie wzięto pod uwagę chłonność terenu, jego atrakcyjność i potencjał. Postanowiono przekwalifikować to miejsce aby zwiększyć ilość usług oraz udogodnień w okolicy.

Więcej na: przestrzeń publiczna


Podepnij swój artykuł

tagi

Rezydencja w kanionie
Rezydencja w kanionie

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego wśród skał kanionu w stanie Utah opracowało biuro Spar ...

Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę
Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, projektantów wnętrz, studentów, wykonawców i wszy ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera