Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę
Data dodania: 22.10.2019 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 22.10.2019 Czas czytania: ~1 min
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, projektantów wnętrz, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowanych tematyką, które odbędzie się 29 października 2019 roku o godz. 11:00. Firma Grohe pokaże jak pozbyć się wody w plastikowych butelkach dzięki systemom kuchennym i odpowiedniej technologii.
Firma: Grohe
Termin: 29.10.2019 godz. 11:00
Prowadzący szkolenie: Cezary Kowalczyk
Tytuł prezentacji: Nie daj się nabić w butelkę
Wstęp do szkolenia dla architektów: Jak pozbyć się wody w plastikowych butelkach dzięki systemom kuchennym i technologii Grohe. Zrób to dla planety, swojego budżetu, dla siebie.
* Prosimy o dokładne wypełnienie formularza rejestracji na webinarium, ponieważ na jego podstawie będą wystawiane i wysyłane certyfikaty.
** Po zakończonym szkoleniu w ciągu 14 dni zostanie wysłany drogą mailową certyfikat uczestnictwa. Aby go zdobyć należy wziąć udział w transmisji na żywo przez co najmniej 30 min.
Pytania prosimy kierować na adres: [email protected]
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Webinarium Architektoniczne, Szkolenie Architektoniczne, Szkolenie Dla Architektów, Webinarium Dla Architektów, Kuchnia, Technologie
Składający się z siedmiu połączonych ze sobą segmentów budynek mieszkalny Rytm projektu pracowni WWA ...
Jednym z największych i stale rosnących cmentarzy komunalnych jest ten w Radomiu. Wszystko niestety ...
Weź udział w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2023 i oddaj swój głos na najlepszą realizację arch ...
Jednym z największych i stale...
Światło odgrywa dużą rolę w ka...
Byliny są coraz częściej stoso...
Rozwój narzędzi wspomagających...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz