Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nietypowy plac zabaw w Londynie

 

Czas czytania: ~1 min


Eksperymentalny plac zabaw przy szkole Daubeney w Londynie został zaprojektowany przez pracownię Kinnear Landscape Architects.

 

Qs0ybj80WAZiz1Xb0ynRm6C4CMmk4kBRrnY0HEddiQ1J6ZlgHEWrh8QPcHxy_51e3ad2989f6d-7-daubeney.jpg

Architekci z pracowni Kinnear Landscape Architects zaprojektowali nietypowy plac zabaw przy szkole Daubeney w Londynie. Konsultacje i warsztaty dały dzieciom swobodę w decydowaniu kształcie ich przestrzeni.

UyqqmhGZgGkb9eMmWTH8jc6EQITZ7ZA2csvwkQUnJULd0DC1Wtkqp0HaO2Q3_51e3ad911eab8-5-daubeney-zebra-7-web22.jpg

Projekt pozwolił im na odmienianie placu zabaw oraz pozostawił miejsce na wyobraźnię. Plac zabaw powstał przy pomocy artysty prowadzącego warsztaty z dziećmi. W ramach tego przedsięwzięcia eksplorowano społeczne i fizyczne aspekty przestrzeni.

Zobacz plac zabaw


Podepnij swój artykuł

tagi

Projekt biurowca na rogu ulicy
Projekt biurowca na rogu ulicy

Projekt architektoniczny pięciokondygnacyjnego biurowca w centrum Częstochowy opracował zespół Danie ...

VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium
VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Dom Przekątny
Dom Przekątny

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego – to najczęściej wynik ścisłej współpracy architekta z ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera