Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przestrzeń do zabawy - drewno w roli głównej

 

Czas czytania: ~1 min


Prezentowana przestrzeń została zaprojektowana przez pracownię BASE Landscape Architecture.

 

MtQsChi6mRBc0ISaCR6J5Bh9qimyBPTu8wTzyoYk3KspM0DNt43lwrSPqGF4_56b9a5724f316-lyon-02.jpg

Plac zabaw w Lyonie został zaprojektowany przez pracownię BASE Landscape Architecture. Miejsce to oddano do użytku w 2014 roku. Przestrzeń dla dzieci powstała w miejscu dawnych koszar i została zbudowana niemal całkowicie z drewna. Miejsce to ma zapewnić rozrywkę najmłodszym oraz umożliwić wypoczynek również ich opiekunom.

Zobacz plac zabaw


Podepnij swój artykuł

tagi

XS apartments  – stylowe i małe
XS apartments – stylowe i małe

XS apartments – to realizacja architektoniczna zaprojektowana i wybudowana przez firmę Alfa-Dach. Te ...

Znamy wyniki Konkursu Koło 2019
Znamy wyniki Konkursu Koło 2019

Konkurs architektoniczny, organizowany od kilkunastu lat przez firmę Geberit, zarządzającą marką Koł ...

.BIG – zielony biurowiec
.BIG – zielony biurowiec

.BIG – to nazwa nowego obiektu biurowego, który powstał w Krakowie przy ulicy Kapelanka, która w ost ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera