Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przestrzeń wokół salonu Ferrari

 

Czas czytania: ~1 min


OQLFw8dQESaiLDwNkILJRSpFdcQG6psz3mHDQ3Jv4GxOZRKjBwPQbldh27Oi_zielen-ferrrari3.JPG

Projekt zieleni autorstwa Pracowni Architektury Krajobrazu z Pszczyny to przestrzeń otaczająca salon samochodowy marki Ferrari w Katowicach.

3nxiQMa3SHWfDeGDWb3eBjFymgw4oY8OooSkO9aJ6Xk7uhqMAP3TXe0fMnRG_zielen-ferrrari1.JPG

Podstawowymi założeniami w projekcie było stworzenie przestrzeni przyciągającej wzrok i zapraszającej potencjalnych klientów, która jednak nie zasłoni samego budynku. Jedynie od strony północnej miała powstać przesłona oddzielająca od konkurencyjnego salonu samochodowego.

Więcej na: projekt zieleni


Podepnij swój artykuł

tagi

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt
Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt

Szkoła i przedszkole przy ul. Twardowskiego w Stargardzie – to pierwszy obiekt architektoniczny, pow ...

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera