Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Projekt restauracji - kolory i materiały

 

Czas czytania: ~1 min


P3RaKYOHcBYdmIgRsDW0ecuVvXMBn1QBDRZl1ztsS8dk2E9Uw5sC3vpkpkPU_rest-w-zurychu1.JPG

Wnętrze restauracji szwajcarskiej sieci Not Guilty w Zurychu autorstwa Ippolito Fleitza to realizacja, której przyświeca idea „małego nieba na ziemi”.

Profil sieci restauracji odnosi się do zdrowej żywności, przygotowanej w pomysłowy sposób w postaci sałatek i innych przysmaków. Wnętrze restauracji ma być harmonijne i ma wyrażać nierozerwalny związek pomiędzy ludźmi i naturą.

kQ2HLe3NIiArQfYnEboFLRP1iTVEm6y7GHzBdxGrOMuPr1IJ3aAa6xHN0C11_rest-w-zurychu2.JPG

Podłużny układ restauracji zaprasza gości przyjemnymi dla oka materiałami i kolorami. Na podłodze leży naturalny dąb, a na ścianach znalazła się mieszanka bieli i pastelowego wrzosu.

Zobacz jasne wnętrze


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt
Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt

Szkoła i przedszkole przy ul. Twardowskiego w Stargardzie – to pierwszy obiekt architektoniczny, pow ...

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa
Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa

Wieża ciśnień w Ciechanowie – to jeden z najbardziej znanych obiektów architektonicznych w tym mieśc ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera