Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nowoczesne wnętrze - wijący się stół

 

Czas czytania: ~1 min


RXnrrPpgrKDUhh4iMGOdbQrccQKzHD89hd57Selz7gpIrmAiS5UIxYprt8yj_efektywny-stol1.JPG

Szwajcarska firma VermögensZentrum zajmująca się szeroko pojętymi finansami przeprowadziła konkurs na projekt wnętrza, który wygrały razem pracownie NAU oraz Drexler Guinand Jauslin Architekten.

Wnętrze, które było przedmiotem konkursu to VZ Finanzportal, czyli interaktywny salon dla klientów firmy, w którym specjaliści służą dla nich poradami.

BbkND9qeAABTQkSwecYMrbxlPR6KnSdcGti2qIT4ohIcvLkguu05IJXSrMut_efektywny-stol2.JPG

W rezultacie powstało nowoczesne, wpadające w oko wnętrze z efektownym stołem wijącym się na środku, który jest dosłowną ilustracją logo firmy, czyli „VZ”.

Stół jest kluczowym elementem projektu. Firma VermögensZentrum bardzo precyzyjnie określiła, jakie możliwości powinien on stwarzać.

Zobacz konkursowe wnętrze


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Dom Symbiotyczny
Dom Symbiotyczny

Dom Symbiotyczny – to, mówiąc w skrócie, połączenie tradycji z nowoczesnością. „Dom Symbiotyczny na ...

Heinle, Wisher und Partner Architekci projektują w Krakowie
Heinle, Wisher und Partner Architekci projektują w Krakowie

Dziś każde miasto chce mieć swoje centrum nauki – placówki takie są bowiem niezwykle atrakcyjnymi ob ...

Projekt zielonej biblioteki
Projekt zielonej biblioteki

Projekt zielonej biblioteki sami architekci nazwali „Zielonym statkiem kosmicznym” - co od razu suge ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera