Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Projekt wnętrza sklepu z okularami - podział na strefy

 

Czas czytania: ~1 min


Wnętrze sklepu

 

BIpatiXCQAzEp5vBGt68JunZ2quJ2GgF9KHQ44yYLBHbaiDtzuZ3WwYTquS6_sklep-z-okularami1.JPG

Pracownia Aigner Architecture jest autorem wnętrza ogromnego sklepu marki Freudenhaus, która zajmuje się sprzedażą okularów i oferuje różne rodzaje opraw. Architekci zdecydowali się na bardzo wyraźny podział przestrzeni na strefy.

Sklep w zlokalizowany w Monachium zajmuje powierzchnię 2500 m² i jest podzielony na trzy części. Pierwsza z nich, która ukazuje się oczom klienta zaraz po wejściu, jest bardzo prosta i jasna. Zwraca uwagę intensywnym żółtym kolorem, który stanowi tło dla dla recepcji i siedzisk naprzeciw białej ściany eksponującej eleganckie okulary.

5Ro7X8VJnA1NKBwWozNdIiOFA1d5lFkf5zAKvplDr22rlYUmTc4GDlVd1ONr_sklep-z-okularami2.JPG

Druga strefa reprezentuje styl sportowy. W tym wypadku okulary są pokazane na białych walcach, które wyraźnie odcinają się od czarnej podłogi i ścian.

Zobacz sklep z okularami


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Najlepsze życzenia Świąteczne
Najlepsze życzenia Świąteczne

Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych życzy redakcja wortalu ...

Projekt architektoniczny dla Bieszczad
Projekt architektoniczny dla Bieszczad

Projekt architektoniczny zespołu domków letniskowych powstał w pracowni Z3Z Architekci. Niewielkie b ...

Webinarium AHEC: Amerykańskie drewno liściaste: gatunki, odnawialność, zastosowanie w budownictwie
Webinarium AHEC: Amerykańskie drewno liściaste: gatunki, odnawialność, zastosowanie w budownictwie

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera