Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nowoczesne i przyjazne wnętrze Centrum Stomatologicznego

 

Czas czytania: ~1 min


Wnętrza Centrum Stomatologicznego

 

tPMptvOLqwOG5Ahn3Df3YFc0LkCigbb6ktx94qiOnoPZcUOwGZNubZj6WZrI_stomatologia-emdenctic1.jpg

Zaprojektowane przez pracownię A+D nowe Centrum Stomatologiczne Emdentic to nowoczesne i przyjazne wnętrze.

Projekt wnętrza miał ściśle obrazować profil gabinetu. Proste kształty – prostokąty i linie – mają sugerować prosty przebieg wizyty. Soczyste i starannie dobrane kolory działają relaksująco i pozwalają się wyciszyć. Wprowadzają pozytywny klimat.

XTUpQtMKwiQeNQ1daGFYDdOdFMRjmeZffy6iaT1CjbJlUa2bIFM2tfiodZZV_stomatologia-emdenctic2.jpg

Przyjazne kolory, zastosowane na jednolitych płaszczyznach uzupełnione zostały ciepłem drewnem mebli i podłóg oraz elegancją szarości w łazienkach. Całość buduje estetyczną, czystą i przyjazną kompozycję.

Zobacz aranżacje wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt
Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt

Szkoła i przedszkole przy ul. Twardowskiego w Stargardzie – to pierwszy obiekt architektoniczny, pow ...

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera