Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacje wnętrz - gastronomia na Biennale Interieur 2014

 

Czas czytania: ~1 min


Strefa gastronomiczna na Biennale Interieur 2014

 

9Rlrblh0H2rL7Kg5Lr17Pd1s1ySM4rx6d6wU3fie8HTeNn3yYjmUOshj3Rag_biennale-interieur-20141.jpg

Na Biennale Interieur 2014 w hali nr 4 możemy zobaczyć pięć barów. Jednym z nich jest Dried Chat Room. Za projekt wnętrza odpowiadają archtekci Alberto Artesani i Frederik De Wachter z DWA studio w Mediolanie oraz Sandra Marchesi i Francesca Perani ze SPECLACULARCH studio w Bergamo. Aranżacja została uhonorowana nagrodą Interieur Award.

fpmDZSvxjEFNOFxVtwMf0iw4rO9kNIYSCMA6smXzqaCj79IrsC2gy4I6SkQS_biennale-interieur-20142.jpg

Niezwykła aranżacja tego wnętrza nawiązuje do serwowanego typu jedzenia – wędzonego, suszonego, solonego, które pochodzi z wielu kultur i tradycji. Taki rodzaj jedzenia jest szczególnie popularny wśród ludów wędrownych, ze względu na swoją długą przydatność do spożycia.

Zobacz projekty wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Dom jednorodzinny w nowym wydaniu
Dom jednorodzinny w nowym wydaniu

Polskie miasta i wsie pełne są domów jednorodzinnych sprzed 30, 40, 50 lat. Zwykle nie są to wysokie ...

Najlepsze życzenia Świąteczne
Najlepsze życzenia Świąteczne

Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych życzy redakcja wortalu ...

Projekt architektoniczny dla Bieszczad
Projekt architektoniczny dla Bieszczad

Projekt architektoniczny zespołu domków letniskowych powstał w pracowni Z3Z Architekci. Niewielkie b ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera