Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Ekologiczne wnętrze dla 25 mini restauracji

 

Czas czytania: ~1 min


Ekologiczne jedzenie w ekologicznym wnętrzu

 

zuL2t3NPdTgFeQs95HwpfBLNG3MtaaW6uIpvosPKBbVaHWC2FIZOJkbEDNWd_friska0.jpg

W byłej zajezdni tramwajowej otwarto Amsterdam Foodhallen. To wyjątkowe miejsce dla 25 mini restauracji, a jedną z pierwszych jest Friska.

Wnętrza stoiska marki Friska zostały zaprojektowane przez van Ommeren-architecten dla całej sieci. Główną ideą przyświecającą projektantom było odzwierciedlenie charakteru marki w aranżacji wnętrza.

P74N32wvPnrtASj5HxsxzaTTUso3UPIYpX5RR606voZ9O9QtBvx2n2ABA7Ed_friska1.jpg

Friska oferuje jedzenie ekologiczne, z lokalnych produktów. Podobnie zaaranżowano całe wnętrze, które zostało zbudowane przy pomocy lokalnych materiałów i osiągalnych na miejscu technik.

Zobacz wystrój wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Galeria Młociny – rekreacja, nie zakupy
Galeria Młociny – rekreacja, nie zakupy

Od czasu, gdy coraz więcej zakupów robimy w internecie, stacjonarne centra handlowe musiały zacząć s ...

Webinarium Libet: Mała architektura w ogrodzie – funkcjonalne strefy z betonowych elementów
Webinarium Libet: Mała architektura w ogrodzie – funkcjonalne strefy z betonowych elementów

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Webinarium Semmelrock: Łatwe i szybkie projektowanie nawierzchni twardych w programie Vectorworks
Webinarium Semmelrock: Łatwe i szybkie projektowanie nawierzchni twardych w programie Vectorworks

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera