Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Ekologiczne wnętrze dla 25 mini restauracji

 

Czas czytania: ~1 min


Ekologiczne jedzenie w ekologicznym wnętrzu

 

zuL2t3NPdTgFeQs95HwpfBLNG3MtaaW6uIpvosPKBbVaHWC2FIZOJkbEDNWd_friska0.jpg

W byłej zajezdni tramwajowej otwarto Amsterdam Foodhallen. To wyjątkowe miejsce dla 25 mini restauracji, a jedną z pierwszych jest Friska.

Wnętrza stoiska marki Friska zostały zaprojektowane przez van Ommeren-architecten dla całej sieci. Główną ideą przyświecającą projektantom było odzwierciedlenie charakteru marki w aranżacji wnętrza.

P74N32wvPnrtASj5HxsxzaTTUso3UPIYpX5RR606voZ9O9QtBvx2n2ABA7Ed_friska1.jpg

Friska oferuje jedzenie ekologiczne, z lokalnych produktów. Podobnie zaaranżowano całe wnętrze, które zostało zbudowane przy pomocy lokalnych materiałów i osiągalnych na miejscu technik.

Zobacz wystrój wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Flow – drugi etap projektu w centrum Łodzi
Flow – drugi etap projektu w centrum Łodzi

„Dwa miesiące po oficjalnej inauguracji Flow ruszamy z budową drugiego - znacznie większego i zróżni ...

Budowa Kulturoteki coraz bliżej
Budowa Kulturoteki coraz bliżej

W warszawskiej dzielnicy Wesoła być może już niedługo powstanie wyczekany budynek łączący bibliotekę ...

E-konferencja Skorupa budynku: dachy, fasady, drewno i prefabrykacja w architekturze.
E-konferencja Skorupa budynku: dachy, fasady, drewno i prefabrykacja w architekturze.

Regulacyjne i technologiczne zmiany w zakresie metod wznoszenia budynków doprowadziły w ostatnich la ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera