Wnętrze restauracji Centrum Smaku - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Wnętrze restauracji Centrum Smaku

 

Czas czytania: ~1 min


Wnętrze restauracji Centrum Smaku zaprojektowane przez AMB Architekci Projekty Architektoniczne

 

JPD5qNAVkl3iTsET0tFqBdCi3JpI17IzHRdnGG5NoQiSwRJN99eI5BBlRK3b_centrum-smaku1.jpg

Wnętrze restauracji Centrum Smaku w Kostrzynie to projekt pracowni AMB Architekci z Poznania. W lokalu połączono dwie przestrzenie usługowe, o podłużnym układzie. Duże przeszklenia elewacji pozwoliły wpuścić do wnętrza restauracji więcej światła. Główną ideą projektantów było stworzenie spójnego, przyjaznego i jasnego wnętrza.

H7zAmzON63UGkTeYk3eg34e4dl0KlQoDWiU8x77bppdCR84wEhFO8jaxk8Wf_centrum-smaku2.jpg

Aby optycznie powiększyć przestrzeń użyto we wnętrzu restauracja ażurowych przegród oraz luster w układzie horyzontalnym na jednej ze ścian. Kolor na ścianach oraz materiały mebli są kontynuacją ścian. Zastosowano stoły, blaty i krzesła o zróżnicowanej formie nawiązującej do pokrytej drewnianą okładziną ściany za barem, w kolorze wenge.

Zobacz wnętrze restauracji


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

CWA House – nieregularna bryła architektoniczna od Beczak / Beczak Architekci
CWA House – nieregularna bryła architektoniczna od Beczak / Beczak Architekci

CWA House – realizacja architektoniczna z pracowni Beczak / Beczak Architekci – powstała niedaleko W ...

Dom Kota – niezwykła realizacja architektoniczna pod Szczecinem
Dom Kota – niezwykła realizacja architektoniczna pod Szczecinem

Dom Kota – to budynek dla zwierząt. Powstał na terenie schroniska w miejscowości Dobra pod Szczecine ...

Mieszkanie Plus w Krakowie 2018 - wyniki konkursu architektonicznego
Mieszkanie Plus w Krakowie 2018 - wyniki konkursu architektonicznego

Wyniki konkursu architektonicznego na projekt osiedla w programie Mieszkanie Plus w Krakowie ogłoszo ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera