Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Naturalne wnętrze restauracji w Warszawie

 

Czas czytania: ~1 min


Aranżacja restauracji w stylu japońskim od InterArch Architekci z drewnianymi dodatkami

 

Gb8lHDYN3IK2nthYHUsNbPV9vBNkYa4Lc7rWz66AavhnI1WOOKoOyl1iIf6O_56a629edead23-mizu6-jpg.JPG

W budynku Defabryki przy ul. Duchnickiej 3 w Warszawie powstała restauracja Mizu Sushi. Lokal ma powierzchnię ok 230 m2 a jego wnętrze jest bardzo wysokie i przestronne. Autorami projektu są architekci z pracowni Inter-Arch Architekci. Z założenia miało to być miejsce, które będzie korespondowało ze sztuką, jaką w kulturze japońskiej jest przygotowanie niezwykłych posiłków.

wQ8nxi9Uw7T4XoGvWPAGWbGRiTbnxs8yWwC4K7VSJ3AUErbCoRSopdPCJ0aJ_56a62c6d49404-mizu3.jpg

Naturalny, loftowy charakter wnętrza podkreślają ceglane ściany, betonowe elementy konstrukcyjne oraz posadzki. Do fabryki "weszły" elementy z drewnianej kantówki. Wykonano z niej ściany, zabudowy i podesty, które wydzielają poszczególne strefy funkcjonalne.

Zobacz naturalne wnętrze


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Piramida odnowiona
Piramida odnowiona

25 marca 2024 roku w sanatorium Narcyz zameldowali się pierwsi kuracjusze. Obiekt, razem z kilkunast ...

Konferencja Kolor w architekturze
Konferencja Kolor w architekturze

W ostatnich latach kolor stał się bardziej popularny. Po inspirowanej modernizmem modzie na biel i m ...

Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2023. Wybierz najlepszą realizację architektoniczną minionego roku.
Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2023. Wybierz najlepszą realizację architektoniczną minionego roku.

Weź udział w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2023 i oddaj swój głos na najlepszą realizację arch ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera