Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Czerwona klatka schodowa w biurze

 

Czas czytania: ~1 min


Dwie kondygnacje biura łączy klatka schodowa, która nie tylko zapewnia komunikację, ale też tworzy intrygującą przestrzeń nadającą wnętrzu indywidualny charakter.

 

D4m5Okzq7MhH0ez1nualtb4MWSjV3ipUw1BvCZUXar7L43JstN2CzS4Q7vyf_czerwony-tunel1.jpg

Architekci z chińskiego studia Taranta Creations, zaprojektowali dwie kondygnacje biura, które połączone są klatką schodową, która nie tylko zapewnia komunikację, ale też tworzy intrygującą przestrzeń nadającą wnętrzu indywidualny charakter.

B6m2RQmJ3CznQPi0HTAglgUEUZdGCZVprVtOgIr959MSFegwNYvOFL1OtOMD_czerwony-tunel2.jpg

Mieszczące się w Szanghaju biuro nazwane przez architektów Red Town Office to indywidualna interpretacja przestrzeni służącej pracy twórczej, będąca odzwierciedleniem procesu powstawania projektów.

Zobacz klatkę schodową


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Budynek jako pomnik
Budynek jako pomnik

Budynek – pomnik, miejsce pamięci połączone z dziełem architektonicznym – to pomysł, który nie jest ...

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt
Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt

Szkoła i przedszkole przy ul. Twardowskiego w Stargardzie – to pierwszy obiekt architektoniczny, pow ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera