Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Parametryczne wnętrze

 

Czas czytania: ~1 min


Przestrzeń biurowa wykreowana w jednym z londyńskich mieszkań jest mieszanką rzeźby i kunsztu parametrycznego.

 

4QxnZbIslDXrNIB0wMFwwtvo7BSocvkBTh938V7fBOWNwCh74ypIga0UbHq6_barok-parametryczny1.jpg

W jednym z londyńskich mieszkań powstała przestrzeń biurowa, która jest mieszanką rzeźby i kunsztu parametrycznego. Brzozowe panele wycięte frezarką tworzą graficzną mapę świata.

NezsSEpbgOTB3fItK0ABkcWS8RgP83Gtag2TWCi3ZlUU7qipUcYdUa5hK9w8_barok-parametryczny2.jpg

Drewniana konstrukcja zaopatrzona jest również w oświetlenie LED-owe, które tworzy imponującą iluminację. Dyskretna i jednocześnie funkcjonalna przestrzeń do pracy jest udrapowana niczym teatralna scenografia i tworzy wnętrze dynamiczne oraz płynne w formie.

Zobacz przestrzeń biurową


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt
Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt

Szkoła i przedszkole przy ul. Twardowskiego w Stargardzie – to pierwszy obiekt architektoniczny, pow ...

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera