Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Wnętrze z małych, drewnianych skrzynek

 

Czas czytania: ~1 min


Chińskie studio architektoniczne Penda zaaranżowało wnętrza starego magazynu na showroom informatycznej firmy Wakaka.

 

3ELMxN2ZxA2zIeQ2hhQIOrpj84Vw8ASWPTNC5Ryvr2Ehvn775Uv3XCuxsL0B_piksele8biur.jpg

Architekci z pracowni Penda zaprojektowali wnętrza starego magazynu na showroom informatycznej firmy Wakaka.Głównym celem projektantów było połączenie świata fizycznego ze światem wirtualnym po to, by motywować odwiedzających biuro do zakupu produktów firmy w sklepie internetowym.

aYQkSosPH5bvAqPcXmBzUwRD9yPziQgUPNjw85Mv3QGZmFkRX6vghh081qMF_pikselebiur.jpg

Architekci wykorzystali 2000 małych skrzynek drewnianych, które symbolizują piksele znane ze świata cyfrowego. Skrzynki tworzą dynamiczne kompozycje pozwalające na różnorodne aranżacje przestrzeni.

Zobacz projekt wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Niezwykły projekt wśród biurowców
Niezwykły projekt wśród biurowców

Kilka tygodni temu została podpisana umowa na realizację projektu architektonicznego amfiteatru, któ ...

Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben
Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben

W odpowiedzi na rosnące oczekiwania architektów i inwestorów, którzy poszukują do swoich projektów u ...

Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego
Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego

Znana polska pracownia Kuryłowicz&Associates znalazła się w finale międzynarodowego, prestiżowego ko ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera