Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Wnętrze pełne zygzaków

 

Czas czytania: ~1 min


I1866nnRs2iVpzOAancrgiYQa6iNQh2IG1LgdkpniaXGZ6CaD6vO9VDvQuFd_salon-fryzj1.JPG

Wnętrze salonu fryzjersko- kosmetycznego Finezja w Jaworze koło Wrocławia to projekt Pracowni JN Studio. Powierzchnia lokalu ma około 65 m². Salon znajduje się w starej kamienicy.

2a2DEpiYHG5peQdoXNAeaFEOUBIiciy4pw6lBIIwdb6ahSDYgErSLgiVvNPu_salon-fryzj2.JPG

We wnętrzu całkowicie zmieniono układ funkcjonalny, układ ścian oraz komunikacji. Sporo wyburzono i zmieniono ustawienia drzwi we wnętrzu, jednym słowem dokonała się prawdziwa rewolucja.

Więcej na: projekt wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Gospodarstwo ekologiczne w Kotlinie Kłodzkiej
Gospodarstwo ekologiczne w Kotlinie Kłodzkiej

Gospodarstwo ekologiczne w Kotlinie Kłodzkiej – to projekt architektoniczny Magdaleny Górskiej, arch ...

Polska Architektura XXL 2018 - galeria nominowanych obiektów
Polska Architektura XXL 2018 - galeria nominowanych obiektów

Trwa głosowanie w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2018. Wśród nominowanych w tym roku obiektów s ...

Webinarium LUG: Na skraju architektury i technologii. Digital engineering na przykładzie Forum Gliwice
Webinarium LUG: Na skraju architektury i technologii. Digital engineering na przykładzie Forum Gliwice

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera