Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


We włoskiej miejscowości Cuneo zbudowano stację benzynową, która swoją nowoczesną i oryginalną bryłą przyciąga uwagę nie tylko kierowców.

 

Płynne i miękkie

Białe ściany i obłe, płynne kształty nadano budowli. Pełne łagodności linie budynku nie kojarzą się z „męskim” światem smarów i zmienianych opon, ale w przypadku stacji, służącej także do odpoczynku sprawdzają się znakomicie, bo nie narzucają się, pozostając jednocześnie dynamicznymi.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt biurowca na rogu ulicy
Projekt biurowca na rogu ulicy

Projekt architektoniczny pięciokondygnacyjnego biurowca w centrum Częstochowy opracował zespół Danie ...

VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium
VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Dom Przekątny
Dom Przekątny

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego – to najczęściej wynik ścisłej współpracy architekta z ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera