Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Maleńka działka, wciśnięta pomiędzy gęstą zabudowę stała się miejscem realizacji projektu, w którym wiele rzeczy może zmylić.

 

Nawet studio nagrań jest ważne

Studio nagraniowe na parterze wyłożono nowoczesnym tworzywem sztucznym o układzie, przypominającym plastry miodu. Nie tylko dobrze wygłusza ono wnętrze i nie zakłóca jego akustyki, ale także swoim oryginalną, lśniącą powierzchnią uatrakcyjnia wygląd pomieszczenia. Pokoje prywatne na wyższych kondygnacjach mają ściany z betonu, podłogi z drzewa wiśni, schody z metalowej siatki – każdy z tych materiałów ma tu swoje miejsce i swój cel. Foto: Mitsumasa Fujitsuka dla www.miyahara-arch.com

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa
Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa

Wieża ciśnień w Ciechanowie – to jeden z najbardziej znanych obiektów architektonicznych w tym mieśc ...

Mirosław Nizio projektuje na Ukrainie
Mirosław Nizio projektuje na Ukrainie

Pracownia Nizio Design International Mirosława Nizio, we współpracy z ukraińskim biurem Project Sys ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera