Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Świetnie zaprojektowany skwer z wieżą widokową wita wszystkich, którzy ze Szwecji wędrują do Norwegii. To gościnne miejsce jest dziełem pracowni Saunders Architecture.

 

Wydobyte zalety

Architekci z biura Saunders Architecture przystępując do projektowania, wypisali sobie wszystkie zalety tej okolicy. Był nią piękny widok na morze, kamienie, na których zachowały się znaki, wyryte przez Wikingów, sąsiadujący z miejscem las oraz doskonała lokalizacja, tuż obok trasy, łączącej dwa kraje. Jak najwięcej tych zalet postanowili oczywiście uwypuklić w swoim projekcie.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Niezwykły projekt wśród biurowców
Niezwykły projekt wśród biurowców

Kilka tygodni temu została podpisana umowa na realizację projektu architektonicznego amfiteatru, któ ...

Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben
Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben

W odpowiedzi na rosnące oczekiwania architektów i inwestorów, którzy poszukują do swoich projektów u ...

Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego
Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego

Znana polska pracownia Kuryłowicz&Associates znalazła się w finale międzynarodowego, prestiżowego ko ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera