Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Centrum sportu i rekreacji we francuskim Saint-Cloud mieni się wieloma kolorami, zarówno na zewnątrz jak i w środku. Architekci z pracowni KOZ architectes swój projekt skierowali do najmłodszych użytkowników.

 

Też dla rodziców

Przeznaczone głównie dla dzieci centrum sportu jest zorganizowane tak, że pomiędzy salami zabaw a szatniami, holem, kawiarnią itd. są jasne i czytelne trasy komunikacji – wszystko po to, aby rodzice mogli zostawiać tu dzieci same, mając poczucie bezpieczeństwa.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Capsulo – betonowa poduszka
Capsulo – betonowa poduszka

Capsulo – taką nazwę nosi zakład produkcji kawy, zlokalizowany na obrzeżach Tbilisi w Gruzji. Bardzo ...

Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi
Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi

Wśród projektów architektonicznych nominowanych w konkursie na Najlepszą Przestrzeń Publiczną Wojew ...

Wieża kontroli lotów – odwrócony stożek
Wieża kontroli lotów – odwrócony stożek

Wieża kontroli ruchu lotniczego, zbudowana w ubiegłym roku na lotnisku Katowice-Pyrzowice, jest jedn ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera