Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Jak wielki, drewniany wąż wygląda zabudowa głównego placu w kampusie jednej ze szkół w Pekinie. Dzieło pracowni Interval Architects ma na celu przedefiniowanie idei publicznego placu.

 

Rollercoaster

Jak wielki, drewniany wąż wygląda zabudowa głównego placu w kampusie jednej ze szkół w Pekinie. Dzieło pracowni Interval Architects ma na celu przedefiniowanie idei publicznego placu.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt biurowca na rogu ulicy
Projekt biurowca na rogu ulicy

Projekt architektoniczny pięciokondygnacyjnego biurowca w centrum Częstochowy opracował zespół Danie ...

VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium
VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Dom Przekątny
Dom Przekątny

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego – to najczęściej wynik ścisłej współpracy architekta z ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera