Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Holenderskie biuro I Love Architecture zaprojektowało siedzibę firmy Asona Benelux BV, produkującej materiały, poprawiające akustykę w budynkach.

 

Praca z widokiem

Szklany peryskop, leżący na dachu kamiennej kostki nie tylko urozmaica ciężką bryłę, nie tylko dobrze pełni swoją funkcję, ale ponadto zapewnia pracownikom komfort pracy, wzbogacony pięknym widokiem, jaki z góry roztacza się na pobliską rzekę i rozciągające się wokół niej krajobrazy. Foto: www.ilovearchitecture.nl

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Drewniana bryła wśród drzew
Drewniana bryła wśród drzew

Na szczycie stacji narciarskiej Słotwiny Arena (896 m n.p.m) wśród lasów pasma Jaworzyny Krynickiej ...

Capsulo – betonowa poduszka
Capsulo – betonowa poduszka

Capsulo – taką nazwę nosi zakład produkcji kawy, zlokalizowany na obrzeżach Tbilisi w Gruzji. Bardzo ...

Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi
Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi

Wśród projektów architektonicznych nominowanych w konkursie na Najlepszą Przestrzeń Publiczną Wojew ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera