Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Duńskie biuro MLRP zaprojektowało przebudowę pawilonu, stojącego na dziecięcym placu zabaw. Teraz budynek czasami... trudno znaleźć.

 

Z lustrem

Architekci zaproponowali, chciałoby się powiedzieć, genialny w swojej prostocie zabieg. Krótsze boki prostego, drewnianego budynku, kształtem przypominającego stodołę, obłożyli lustrzanymi taflami.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Webinarium Geberit: Łazienka bez barier
Webinarium Geberit: Łazienka bez barier

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Brabank – architektura mieszkaniowa obok Muzeum II Wojny Światowej
Brabank – architektura mieszkaniowa obok Muzeum II Wojny Światowej

Brabank – to nazwa składającego się z trzech budynków niewielkiego kompleksu zabudowy mieszkaniowej, ...

B3000 – projekt architektoniczny z koleją w tle
B3000 – projekt architektoniczny z koleją w tle

B3000 – tak nazwano projekt przebudowy i rozbudowy dawnego budynku wielopoziomowego parkingu, jaki o ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera