Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Duńskie biuro MLRP zaprojektowało przebudowę pawilonu, stojącego na dziecięcym placu zabaw. Teraz budynek czasami... trudno znaleźć.

 

Jak w lunaparku

Jest to o tyle ważne, że lustra są „krzywe” – tzn. nieco odkształcają rzeczywiste kształty, co oczywiście, szczególnie dla dzieci, stanowi dodatkową atrakcję.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Najlepsze realizacje architektoniczne Gdańska lat 2016 – 2017
Najlepsze realizacje architektoniczne Gdańska lat 2016 – 2017

Najlepsze realizacje architektoniczne Gdańska lat 2016 – 2017 zostały właśnie docenione. Po raz drug ...

Niezwykły dom dla gości
Niezwykły dom dla gości

Dom dla gości, jaki pracownia Studio 512 zaprojektowała w Teksasie sami autorzy projektu architekton ...

Skra – wyniki konkursu architektonicznego
Skra – wyniki konkursu architektonicznego

Konkurs architektoniczny na projekt nowego zagospodarowania terenu sportowego Skra w Warszawie władz ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera