Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Duńskie biuro MLRP zaprojektowało przebudowę pawilonu, stojącego na dziecięcym placu zabaw. Teraz budynek czasami... trudno znaleźć.

 

Atrakcja i ciekawostka

Obłożenie elewacji budynku lustrami nie tylko dodało budynkowi wyrazu, dzięki czemu przestał być „anonimowym” pawilonem ogrodowym, a stał się atrakcją, ciekawostką samą w sobie, rozsławiając zarazem plac zabaw, na którym stanął.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Niezwykły projekt wśród biurowców
Niezwykły projekt wśród biurowców

Kilka tygodni temu została podpisana umowa na realizację projektu architektonicznego amfiteatru, któ ...

Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben
Nowa cegła klinkierowa w ofercie marki Röben

W odpowiedzi na rosnące oczekiwania architektów i inwestorów, którzy poszukują do swoich projektów u ...

Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego
Kuryłowicz&Associates w finale ważnego konkursu architektonicznego

Znana polska pracownia Kuryłowicz&Associates znalazła się w finale międzynarodowego, prestiżowego ko ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera