Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


W East Hampton pod Nowym Jorkiem pracownia Robert Young Architecture and Interiors dokonała rewitalizacji drewnianej will z lat 80. ubiegłego wieku.

 

Z zamkniętego otwarty

Pierwszy postawiony cel osiągnięto, podwajając wysokość modułu wejściowego oraz poprawiając komunikację pomiędzy wszystkim pozostałymi częściami domu. Zmianie uległa koncepcja podziału wnętrz – z pojedynczych, osobnych pomieszczeń stworzono dużą, jak tylko to możliwe otwartą przestrzeń.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Heinle, Wisher und Partner Architekci projektują w Krakowie
Heinle, Wisher und Partner Architekci projektują w Krakowie

Dziś każde miasto chce mieć swoje centrum nauki – placówki takie są bowiem niezwykle atrakcyjnymi ob ...

Projekt zielonej biblioteki
Projekt zielonej biblioteki

Projekt zielonej biblioteki sami architekci nazwali „Zielonym statkiem kosmicznym” - co od razu suge ...

Dom jednorodzinny w nowym wydaniu
Dom jednorodzinny w nowym wydaniu

Polskie miasta i wsie pełne są domów jednorodzinnych sprzed 30, 40, 50 lat. Zwykle nie są to wysokie ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera