Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


W East Hampton pod Nowym Jorkiem pracownia Robert Young Architecture and Interiors dokonała rewitalizacji drewnianej will z lat 80. ubiegłego wieku.

 

Dużo szkła

Transparentność domu, ilość przeszkleń, a więc i dostępu światła osiągnięto nie tylko poprzez powiększenie okien. Środkowy moduł, kryjący klatkę schodową, zamieniono na prawie w całości szklaną wieżę, która daje użytkownikowi widok na obie strony działki.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa
Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa

Wieża ciśnień w Ciechanowie – to jeden z najbardziej znanych obiektów architektonicznych w tym mieśc ...

Mirosław Nizio projektuje na Ukrainie
Mirosław Nizio projektuje na Ukrainie

Pracownia Nizio Design International Mirosława Nizio, we współpracy z ukraińskim biurem Project Sys ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera