Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Na maleńkiej działce wśród bardzo gęstej zabudowy centrum Tokio pracownia Naf Architect & Design zaprojektowała dom, maksymalnie wykorzystujący dostępną przestrzeń.

 

Dla gospodyni z rodziną

Na działce o powierzchni zaledwie 40m2 powstała aż 4-kondygnacyjna willa. Zbudowano ją na zlecenie kobiety, która nie tylko chciała tu zamieszkać, ale też mieć miejsce, by gościć swoją liczną rodzinę i przyjaciół. Zmieszczenie nowej budowli wśród gęstej zabudowy silnie zindustrializowanej metropolii nie było łatwym zadaniem.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Botanica - osiedle z konkursu architektonicznego
Botanica - osiedle z konkursu architektonicznego

Na projekt osiedla Botanica w Gdańsku jego inwestor ogłosił konkurs architektoniczny. Ze względu na ...

Webinarium Galeco: Odwodnienie dachów skośnych i płaskich  w połączeniu z ukrytym systemem rynnowym
Webinarium Galeco: Odwodnienie dachów skośnych i płaskich w połączeniu z ukrytym systemem rynnowym

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Niezwykły projekt domu letniskowego
Niezwykły projekt domu letniskowego

Greenhouse – to nazwa projektu architektonicznego domu letniskowego, jaki opracowała niedawno Karina ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera