Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Biuro Architecten De Vylder Vinck Taillieu pokazało niedawno dom swojego projektu, który w ubiegłym roku powstał w Belgii. Wygląda jak połączenie klatki dla ptaków z domkiem na drzewie.

 

Dodatkowy pokój

Pomiędzy ścianami ze szkła a drewnianą kratownicą architekci zostawili sporo miejsca, tworząc w ten sposób dodatkowy pokój – z jednej strony przylegający do domu, z drugiej – otwarty na otoczenie.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Horizone Studio projektuje w Krakowie
Horizone Studio projektuje w Krakowie

Horizone Studio jest odpowiedzialne za projekt architektoniczny zespołu sześciu domów jednorodzinnyc ...

Filharmonia w Jekaterynburgu nowy projekt architektoniczny od Zahy Hadid
Filharmonia w Jekaterynburgu nowy projekt architektoniczny od Zahy Hadid

Filharmonia w Jekaterynburgu – to jeden z nowszych projektów architektonicznych pracowni Zahy Hadid, ...

Respite Pavilion – niezwykły obiekt architektoniczny
Respite Pavilion – niezwykły obiekt architektoniczny

Respite Pavilion powstał w Irvine w Wielkiej Brytanii. Projekt architektoniczny tego niezwykłego obi ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera