Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Otwarcie Olimpiady w Londynie tuż-tuż, a wokół obiektów sportowych powstają kolejne tymczasowe budowle. Jedną z nich jest pawilon „The Coca-Cola Beatbox”, dzieło pracowni Pernilla & Asif.

 

Z widokiem

Grający i rzucający się w oczy wyrazistą, biało-czerwoną sylwetką pawilon będzie dostarczał odwiedzającym Wioskę Olimpijska jeszcze jednej atrakcji: na dachu powstanie taras, z którego będzie się roztaczał widok na Stadion i cały teren wokół niego. Foto: www.pernilla-asif.com , www.wallpaper.com

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Dom jednorodzinny JRV2 z drewna i betonu ze studia de.materia
Dom jednorodzinny JRV2 z drewna i betonu ze studia de.materia

Projekt architektoniczny tego domu jednorodzinnego zdeterminowało jego położenie: na stoku skarpy, n ...

Budynek jako pomnik
Budynek jako pomnik

Budynek – pomnik, miejsce pamięci połączone z dziełem architektonicznym – to pomysł, który nie jest ...

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera