Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Radykalną zmianę, ale z pełnym poszanowaniem zastanego krajobrazu I charakteru miejsca zaproponowali architekci Carlos Ferrater i Xavier Martí Galí z pracowni Office of Architecture in Barcelona (OAB), projektując nadmorską promenadę w hiszpańskim kurorcie Benidorm.

 

Zieleń i ławki

Pomiędzy kolejnymi „falami” Carlos Ferrater i Xavier Martí Galí zaplanowali wiele miejsc do odpoczynku. Są tu więc i drzewa, i wycięte w betonie przestrzenie dla roślin i trawy, są ławki i podesty, na których można usiąść.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Niezwykły dom dla gości
Niezwykły dom dla gości

Dom dla gości, jaki pracownia Studio 512 zaprojektowała w Teksasie sami autorzy projektu architekton ...

Skra – wyniki konkursu architektonicznego
Skra – wyniki konkursu architektonicznego

Konkurs architektoniczny na projekt nowego zagospodarowania terenu sportowego Skra w Warszawie władz ...

Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 – znamy wyniki konkursu architektonicznego
Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 – znamy wyniki konkursu architektonicznego

Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 oraz Najlepsza Przestrzeń Publiczna 2018 – to dwa konku ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera