Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Z użyciem najnowocześniejszego oprogramowania, z lekkiego materiału projektanci z pracowni LAVA stworzyli przestrzenną instalację, która wypełniła hol biurowca Customs House w Sydney.

 

Ergonomiczny

Dzięki tym opracowaniom powstała wysoka na 20m konstrukcja (ciągnie się przez pięć pięter), obejmująca przestrzeń 3 tysięcy m3, do wykonania której wystarczyło... 300m2 tkaniny i która waży zaledwie 40kg.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Capsulo – betonowa poduszka
Capsulo – betonowa poduszka

Capsulo – taką nazwę nosi zakład produkcji kawy, zlokalizowany na obrzeżach Tbilisi w Gruzji. Bardzo ...

Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi
Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi

Wśród projektów architektonicznych nominowanych w konkursie na Najlepszą Przestrzeń Publiczną Wojew ...

Wieża kontroli lotów – odwrócony stożek
Wieża kontroli lotów – odwrócony stożek

Wieża kontroli ruchu lotniczego, zbudowana w ubiegłym roku na lotnisku Katowice-Pyrzowice, jest jedn ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera