Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Narożny budynek, mieszczący mieszkania dla kilku rodzin architekci z biura Smart Architecture postanowili w całości ukryć za drewnianymi żaluzjami.

 

Biuro i mieszkania

Dom powstał w tym roku w jednym z południowokoreańskich miast. Ma cztery kondygnacje, z których najniższą zajęło biuro, a nad nim ulokowano siedem mieszkań. Cała budowla stanęła na słupach, pod którymi znalazło się miejsce parkingowe dla kilku aut.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Znamy wyniki Konkursu Koło 2019
Znamy wyniki Konkursu Koło 2019

Konkurs architektoniczny, organizowany od kilkunastu lat przez firmę Geberit, zarządzającą marką Koł ...

.BIG – zielony biurowiec
.BIG – zielony biurowiec

.BIG – to nazwa nowego obiektu biurowego, który powstał w Krakowie przy ulicy Kapelanka, która w ost ...

Naked House – projekt domu pracowni MAZM
Naked House – projekt domu pracowni MAZM

Naked House – projekt domu jednorodzinnego pracowni MAZM powstał dla rodziny z dziećmi. Wydawać by s ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera