Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Szkolno-przedszkolny kampus, zlokalizowany na Mahattanie wzbogacił się o nowy obiekt. Aby wszyscy zainteresowani mogli wygodnie korzystać ze szklonych budynków, pracownia Macrae-Gibson Architects zaprojektowała specjalny łącznik.

 

Wśród wieżowców

Wśród wieżowców Manhattanu stanął wielobarwny, lekki i świetlisty tunel – łącznik, rozciągnięty pomiędzy dwoma budynkami kampusu – szkołą a przedszkolem. Ma nowoczesną formę, ale jest zarazem przyjazny i kolorowy. To dzieło biura Macrae-Gibson Architects.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Zet Dom – realizacja na wąskiej działce
Zet Dom – realizacja na wąskiej działce

Oto kolejny projekt architektoniczny domu jednorodzinnego, którego bryłę zdeterminował kształt dział ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków
VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera