Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Szkolno-przedszkolny kampus, zlokalizowany na Mahattanie wzbogacił się o nowy obiekt. Aby wszyscy zainteresowani mogli wygodnie korzystać ze szklonych budynków, pracownia Macrae-Gibson Architects zaprojektowała specjalny łącznik.

 

Wielkomiejski łącznik

Szkolno-przedszkolny kampus, zlokalizowany na Mahattanie wzbogacił się o nowy obiekt. Aby wszyscy zainteresowani mogli wygodnie korzystać ze szklonych budynków, pracownia Macrae-Gibson Architects zaprojektowała specjalny łącznik.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Dom jednorodzinny w nowym wydaniu
Dom jednorodzinny w nowym wydaniu

Polskie miasta i wsie pełne są domów jednorodzinnych sprzed 30, 40, 50 lat. Zwykle nie są to wysokie ...

Najlepsze życzenia Świąteczne
Najlepsze życzenia Świąteczne

Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych życzy redakcja wortalu ...

Projekt architektoniczny dla Bieszczad
Projekt architektoniczny dla Bieszczad

Projekt architektoniczny zespołu domków letniskowych powstał w pracowni Z3Z Architekci. Niewielkie b ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera