Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Restauracja Marisol w hiszpańskim Cadreita ma nową siedzibę: świetlisty, przeszklony pawilon od ulicy oddziela nietypowy płot z zielonych sztachetek. Całość jest projektem biura Vaillo + Irigaray.

 

Za płotem

Jednak tym, co szybko stało się elementem rozpoznawczym budynku jest jego ogrodzenie. By zapewnić gościom poczucie intymności, pawilon został od ulicy osłonięty gęstym płotem.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt biurowca na rogu ulicy
Projekt biurowca na rogu ulicy

Projekt architektoniczny pięciokondygnacyjnego biurowca w centrum Częstochowy opracował zespół Danie ...

VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium
VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Dom Przekątny
Dom Przekątny

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego – to najczęściej wynik ścisłej współpracy architekta z ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera