Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nowozelandzka pracownia GASS Architecture Studios stworzyła projekt mieszkalnego pawilonu, który stanął w Johannesburgu. Choć nowoczesny, zaskakująco dobrze komponuje się z naturalnym otoczeniem.

 

Stopione

Przemyślany dobór materiałów i kształt domu dają mieszkańcom maksymalny komfort (odseparowanie od sąsiadów i kontakt z naturą), a zarazem zaskakująco dobrze wpisują nową budowlę w krajobraz: choć wykonana ze stali, jest prawie niewidoczna wśród drzew. Kamienne ściany i naturalna kolorystyka stapiają dom z otaczająca roślinnością. Foto: www.gass.co.za

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt biurowca na rogu ulicy
Projekt biurowca na rogu ulicy

Projekt architektoniczny pięciokondygnacyjnego biurowca w centrum Częstochowy opracował zespół Danie ...

VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium
VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Dom Przekątny
Dom Przekątny

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego – to najczęściej wynik ścisłej współpracy architekta z ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera